Saturday, August 13, 2011

Wardrobe Vs Changing Table


Next Target..........
Nak beli dua-dua sekali or beli wardrobe je?
When compare both item, kite lagi prefer wardrobe... but actually, teringin nak beli dua-dua... (-_-)
Muahahahaha... Yang penting, budgetnya kena ada... yer tak???
Mudah-mudahan , murah ler rezki Ibu Si Adam ni yea.... =p



* Changing table & Nursing. Cantik, sebab warna putih. But i believe mesti akan nampak bersepah coz storage kat bawah takde bercover.

*Modern & Classy. I Like~~ Dah lama dah nak beli wardrobe cenggini. Boleh letak pakaian Baby,Mak,Ayah.. Ehehehe...






p/s: Tapi kalo dah unpaid leave mase maternity, celah mananya nak cekau duit.... =p

2 comments:

fazni shahilawani ibrahim said...

salam, i like ur blog...i dh lama cr wardrobe ni,yg i jumpa black colour...leh taw x mana nk cr white colour?

fazni,putrajaya

lydiarahayumahmod said...

salam,
fazni, saya rasa barang-barang ni kat IKEA Damansara. ni i tengah kumpul duit je ni nak beli barang-barang cam ni..huhuhu