Thursday, July 26, 2012

Table Top

*Sekadar gambar hiasan yang di ambil dari laman web kontraktor.

Tak dapat buat Kitchen kabinet buat mase terdekat, Table top pun jadilah... Risau Adam asyik ke dapur je nak tolong ibu die mengemas dapur yang tersedia bersih tu.

Mudah-mudahan, ade jalannya . Hik.
Oh ya, kalau tiada apa aral,
Kami akan berpindah lagi buat kali ke....erm.... 4 kot?
mungkin awal tahun depan.
hahahaha...
Penat weiii....

*Ini, gambaran kitchen kabinet yang di browse dari forum. siap harga lagi...  simple macam ni je dalam range 15K-20K...Wohoooooooo...nak terberak je rase....

Tapi, insya Allah...Di mana ada usaha, di situ ada jalan. Encik Suami akan berusaha...kite?? berusaha menjaga anak ketika hubby cari *Ongkos lebih...ok lah tu kan?? Aci la...
Adam pun semakin lasak. Suka sangat menghempaskan badan die kat atas badan ibu die secara tiba-tiba. Entah bile ibu die nak kurus, tak tau lah!




 Kalau boleh, nak sink dapur yang dalaaaaaam dan besar. Sonang den nak membasuh pinggan mangkuk, periuk dan memandikan Adam.  Eh?? =p 122 Semalam kami ke Bazaar Ramadhan buat pertama kalinya dan buat pertama kalinya Adam naik motor. Agak bahaya bawak Adam ni naik motor. Jakun habis! nak berdiri lah, nak main cak-cak dengan ayah die lah. Macam-macam pe'el die. Bertuah!

2 comments:

doc said...

Adam dah banyak gigi lom..?

lydiarahayumahmod said...

Sorry to say..Adam tak ada even sebatang pun gigi !!! help me Doctor!!