Tuesday, December 30, 2014

Minggu terakhir December 2014 di JB

Setiap kali cuti balik JB, memang jarang lah sempat nak ke rumah sedara...

Dah ada anak ni, banyak faktor kena ambil kira.

Yelah, nak keluar rumah, kena make sure dorang makan dulu..

kena masak sendiri...

kena bagi diorang cukup tidur dulu...

pendek kata, nak prepare kan diorang tu untuk keluar rumah, memang kena ready 4-5 jam sebelum keluar.

Jadinya, kalau balik JB, peluang nak jumpa kawan lama tu..memanglah nipis...

Lainlah ayahnya...yelah...anak-anak kan nak ngan ibunya aje...

haih~~

But yang peling penting sekali bila balik JB a.k.a kampung... biarlah semuanya sihat...

Itulah yang paling penting sebenarnya...biarlah ibu Adam & Anas duduk terperuk kat rumah pon x ape asalakan anak-anak sihat... Kalau xsihat...panjang pulak ceritanya...



by the way, event yang tak di rancang sebelum menutup tirai 2014, pertunangan kakak ipar kite last week. Alhamdulillah.. semua berjalan dengan lancar... ramai gak yang datang. Macam kenduri kahwin la pulak..









Baru perasan..gambar Adam tak ade yang proper.... bila dah makin besar, makin susah nak ambik gambar full.

2 comments:

MrsNotSoCool said...

nak puji..kuruihhh bak hang... inspirasi tul nk workout :)

lydiarahayumahmod said...

hehehehe..Alhamdulillah..
banyak onak dan duri ketika nak kurus...huhuhu... yang penting, biar lambat, asalkan selamat...hehehe