Monday, January 26, 2015

Mari Hilangkan STRESS!!

Nak cuci mata dengan tengok benda-benda cantik... ;-)


Kelihatan agak impossible nak ke tempat yang kite teringin nak pegi.... Tapi, mane tau kan, Duit jatuh dari langit??

Fairbanks, Alaska



black Beach, Iceland


Amalfi Coast, Itali


Pernah tengok 3 Idiot x? Ada scene paling last sekali... Ladakh, India


Kilimanjaro Peak, Tanzania



London. Mungkin idea nak ke London agak kuno bagi sesetengah orang. Tapi bagi yang tak pernah jejak kaki ke obersi tahap jakun ni, memang ni lah impian dari kecik.



Running Event masih berbaki 2 minggu...

Masih tak dapat nk training betul2 ;-(

Tak ade masa...

Nak joging awal pagi, gelap sangat...

bukan takut hantu..

tapi takut ORANG yang MACAM HANTU...


Harap-harapnya dapatla pulun training mase cuti 4 hari next week !!


Tahun ni memang plan nak focus join marathon and dapatkan medal 42km MARATHON.

But apart from that, macam nak tambah lagi satu impian..

Nak habiskan 7 list gunung yang masih tertunggak sebelum dapat baby no 3. Hehehe..

5 down...2 more to achieve actually..

Gunung Chamah & Gunung Ulu Sepat. Both required 7 weeks to achieve.  Yelah kan, memandangkan kite ni xde kerjaya xdelah berapa mantap, So, tak nak semakkan kepala dengan benda-benda yang demotivate.. Nak lah achieve something yang agak personal...Hehehehe..

Harap-haraplah depermudahkan ;-)



2 comments:

Aidah said...

Jom pergi bercuti lyd...
Tengok komputer hari2 pon semak otak..
Dah naik muntah.

lydiarahayumahmod said...

itu lah kak aidah... i think i need vacation..wuhoooo...

Rindu kak aidah.. ;-)