Thursday, July 14, 2016

Raya 2016...

Tahun ni memang sangat susah nak ambil gambar raya berempat. Salah seorang mesti Cranky abis.


Raya tahun ini sederhana sahaja. Alhamdulillah, benda yang nak try buat Alhamdulillah terbuat juga... iaitu... Ekhemm...malu pulak... tapi saja nak share..

Pakai tudung kat kampung dan juga bersama ipar duai. Harap-harap istiqamah lah ye... At first memang agak rimas. Tapi bila terbaca satu artikel, ianya adalah perbuatan JIHAD, cekalkan hati. Its not easy... But i want to do it though.

 Adam first time tengok orang main mercun kabaid.

 Apa yang penting? kerjasama!


 Anas Cranky di rumah maktok...

Adam cranky di rumah nenek...


Pening.
Nape ntah dedua ni cranky tak tentu pasal.
Haih.





1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)